Pune pret pe natura este un proiect care isi propune sa imbunatateasca legislatia, finantarea si capacitatea de management a ariilor naturale protejate, prin promovarea implementarii platilor pentru serviciile ecosistemelor si a altor mecanisme financiare, pentru salvarea naturii si mentinerea calitatii vietii in Romania.

Platforma de eLearning

In cadrul proiectului "Imbunatatirea sustenabilitatii financiare a retelei de arii naturale protejate din Muntii Carpati" a fost construita o platforma de eLearning care cuprinde patru module de formare pe tematica sustenabilitatii financiare a ariilor protejate, identificate in baza analizei nevoilor de formare realizate de catre consultantii internationali la nivelul ariilor protejate din tarile carpatice. 

Aceste cursuri online ofera informatii-cheie, atat pentru persoanele direct implicate in gestionarea ariilor protejate, cat si pentru toti cei interesati de acest subiect.

La finalul cursului se obtine un certificat de participare.  Pentru a urma aceste cursuri, inregistrati-va pe platforma online.